-| DIENSTEN |-

Heeft u geen groene vingers, geen tijd voor onderhoud of bent u op zoek naar een volledig nieuwe inrichting van uw tuin? Iedere klus is een uitdaging voor Frank Bakker Tuinen, zowel op zakelijk als particulier gebied.

Frank Bakker Tuinen heeft de kennis en benodigdheden om uw droomtuin werkelijkheid te laten worden. Door middel van aandacht voor detail, de juiste investering in goede materialen en een goede samenwerking met andere bedrijven komt ieder ontwerp volledig tot zijn recht.

Veelzijdigheid is de kracht van Frank Bakker Tuinen: van het snoeien van een heg tot het compleet ontwerpen en realiseren van een nieuwe tuin.

Tuin (deel)aanleg

Een mooi ontwerp, verdient een perfecte uitvoering. Het aanleggen van de tuin is iets dat Frank Bakker Tuinen met veel passie en plezier doet. Eventueel in samenwerking met andere enthousiaste bedrijven wordt er voor een goed eindresultaat gezorgd.

Uiteraard is deelaanleg ook een optie. denk hierbij aan: (her)bestraten, pergola’s, tuinhuizen, hekwerken, aanplanten, vlonders, beschoeiingen, beregening, tuinverlichting, etc.

Tuinontwerp

Voordat uw nieuwe tuin een feit kan worden, is een goed plan noodzakelijk. Er zijn een hoop dingen waar u over na kunt denken: Wat voor bestrating wil ik? Wat voor kleur planten wil ik? Waar wil ik mijn tuinmeubels gaan neerzetten?  Wil ik een pergola of misschien toch wel een vijver? En zo zijn er nog veel meer zaken waar u over na kunt denken.

Deze plannen kunt u natuurlijk goed zelf maken, maar Frank Bakker Tuinen helpt u ook graag met praktische tips om tot een goed eindresultaat te komen. Uw wensen worden uitgewerkt in een tekening, soms in samenwerking met derden, en wanneer het ontwerp klaar is wordt deze uitvoerig met u besproken.

Tuinonderhoud

Frank Bakker Tuinen onderhoudt graag uw bestaande tuin of uw bedrijfstuin. Elk seizoen vraagt om specifiek onderhoud. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals even een klusje tussendoor, een voorjaarsbeurt, een winterbeurt, maar een onderhoudscontract naar wens behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Raakt u geïnspireerd? Neemt contact op!